Multipla campioană mondială, Székely Ildikó le vorbește elevilor târgumureșeni despre importanța sportului

 

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș este prezentă în perioada 13-17 noiembrie la Liceul Tehnologic Electromureș din Tîrgu Mureș, unde Székely Ildikó sportiva de performanță din cadrul Federației Române de Karate WUKF- multiplă campioană mondială, va prezenta elevilor din clasele IX-XII secția  română și maghiară importanța practicării sportului. Întâlnirea va avea loc în Sala de Sport a liceului și vor participa  aproximativ 500 de elevi.

Scopul acestui proiect este de a arăta importanța practicării sportului și activităților fizice în școală pentru a avea copii bine dezvoltați, puternici și sănătoși, copii care să aibă încredere în sine, în conștiința de sine și care să se transforme în stima de sine.

La întâlnire vor  fi prezenți din partea Direcției Județene de Sport și Tineret d-na Director Executiv Ec. Rus Iuliana și Consilier pe sport d-nul Notar Mihail.

Aceste eveniment se va derula în cadrul Programului Național „Campionii României în școală, liceu și universitate” prin care vor fi implicați  campioni din sport în educația prin sport și utilizarea propriului exemplu pentru a crește gradul de participare activă și sistematică a copiilor din școli, licee, universități la activitățile sportive, promovarea  valorilor sportului ca mijloc de îmbunătățire a stării de sănătate, a condiției fizice și psihice, dezvoltarea competențelor sociale- sprijinul de echipă, solidaritatea, toleranța și fair-play-ul, contribuind la îmbunătățirea calității vieții. Programul a fost lansat în data de 9 noiembrie 2017 de către  Ministerul Tineretului și Sportului prin  Direcțiile Județene de Sport și Tineret.

 

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.