Municipiul Tîrgu Mureș este printre puţinele oraşe din ţară care nu a avut probleme generate de căpuşe, susține consilierul primarului

Consilierul primarului din Târgu Mureş, Claudiu Maior, a anunţat luni, că municipiul este printre puţinele oraşe din ţară care nu a avut probleme generate de căpuşe, ca urmare a acţiunilor de dezinsecţie întreprinse în cele mai frecventate zone din municipiu, Platoul Corneşti şi Complexul de Agrement şi Sport “Mureşul”.

“Aceste acţiuni au drept scop combaterea căpuşelor de la Platoul Corneşti şi Complexul de Agrement şi Sport ‘Mureşul’ cunoscut ca ‘Weekend’. Drept urmare, informăm târgumureşenii că pot accesa în siguranţă spaţiile de joacă, neexistând nici un pericol de infestare cu căpuşe. Din fericire, Târgu Mureşul a fost ocolit de probleme cauzate de prezenţa acestora, fiind printre puţinele oraşe din ţară care nu s-au confruntat cu astfel de probleme. Weekend-ul şi Platoul Corneşti, două locuri consacrate în ceea ce priveşte petrecerea timpului liber, vă aşteaptă cu ‘braţele deschise’, pe toată perioada verii”, a menţionat Claudiu Maior.

Potrivit consilierului primarului, operaţiunile de dezinsecţie pentru eliminarea căpuşelor se desfăşoară în fiecare zi de luni a fiecărei săptămâni, în zonele frecventate intens în sezonul estival, Platoul Corneşti, unde se înregistrează peste 3.000 de vizitatori în week-end, şi Complexul de Agrement şi Sport “Mureşul”, frecventat de circa 6.000 de persoane la sfârşit de săptămână.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.