„Mureș Monsters” Tîrgu Mureș recrutează

Echipa de fotbal american din Tîrgu Mureș „Mureș Monsters” are nevoie de tineri pentru a se alătura echipei. Preselecția se va desfășura sâmbătă, 30 septembrie, la Baza Sportivă UMF, strada Gheorghe Marinescu, nr. 38, de la ora 11.

„…Căutăm coechipieri de la vârsta de 12 ani pentru echipa de juniori şi colegi peste 16 ani pentru echipa de seniori! Vino sa încerci un sport deştept şi bărbătesc! Vă rugăm să ne semnalizezi dorinţa în mesaj sau pe numărul de telefon 0721254723. Te aşteptăm!”, spun organizatorii pe pagina proprie de socializare.

Fotbalul american, cunoscut în Statele Unite ale Americii și Canada doar sub termenul de fotbal este un sport de echipă, care îmbină strategia cu jocul fizic. Obiectivul jocului este să se câștige puncte avansând cu mingea în terenul echipei adverse. Denumirea provine de la lungimea mingii de fotbal american care are lungimea de 1 foot (30.5 cm). Scopul jocului constă în a înscrie puncte prin avansarea balonului oval în terenul de țintă advers.

Fotbalul american este un sport de contact. Unii jucători sunt mari și puternici, iar alții sunt mici și rapizi. Forța brută este solicitată deseori, dar și inteligența, agilitatea și priceperea. Poate fi un joc de mare complexitate, în special la nivel profesionist, totuși regulile elementare pot fi înțelese foarte ușor, indiferent de cine este practicat.

„.. vino să încerci acest sport deștept și bărbătesc! Te așteptăm!”, mai transmit organizatorii.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.