Mureșeanca Schlier Zsuzsana, rezultate frumoase la Cupa Mondială de la Udine

Anul 2018 a început în forță pentru scrima mondială. Sâmbătă și duminică, 6 și 7 ianuarie 2018, orașul italian Udine a găzduit etapa de Cupă Mondială de spadă juniori. Concursul a avut loc la feminin și masculin, doar la individual, iar la start și-au anunțat prezența, în total, 333 de sportivi din întreaga lume.

România a fost reprezentată pe planșele de la Udine de opt sportivi, după cum urmează:

FEMININ: Denisa Barosan (CSA Steaua), Bianca Benea (CSM Oradea), Alexandra Predescu (CSA Steaua), Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș);

MASCULIN: Adam Macska (CSM Satu Mare), Alex Oroian (CS Satu Mare), Marton Szep (CS Satu Mare), Szilagyi Balazs (CS Satu Mare).

Programul celor două zile de concurs de la Udine a fost următorul

SÂMBĂTĂ, 6 IANUARIE ora 9:30 – spadă masculin;

DUMINICĂ, 7 IANUARIE ora 11:30 – spadă feminin.

Rezultatele au fost remarcabile etapa de Cupă Mondială de spadă pentru juniori de la Udine a adus duminică, 7 ianuarie 2018, cel dintâi mare succes pentru România: Cel mai bun rezultat al delegației țării noastre a fost obținut de către Alexandra Predescu, de la CSA steaua București, care a cucerit medalia de argint.

Celelalte spadasine românce au încheiat concursul de la Udine pe următoarele poziții: Zsuzsa Schlier (CSS Târgu Mureș) – locul 10, Bianca Benea (CSM Oradea) – locul 32, Denisa Barosan (CSA Steaua) – locul 99. Au participat 121 de sportive.

Următoarea etapă a Cupei Mondiale de spadă juniori se va desfășura, în perioada 3-4 februarie, la Belgrad, în Serbia.

Sursa: www.frscrima.ro

FOTO: Augusto BIZZI

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.