Mureşeni pe podium la lupte în Bulgaria

In perioada 24-26.03.2017 sportivii de la sectia de lupte din cadrul Clubului Sportiv Scolar Tg Mures au participat la puternicul turneu pentru juniori mici desfasurat la Stara Zagora din Bulgaria.
A fost o participare numeroasa fiind prezenti luptatori din Grecia, Macedonia, Turcia, Slovacia,Serbia,Romania si Bulgaria.
Din cadrul clubului CSS Tg Mures cele mai bune rezultate au obtinut Biro Krisztian, care a obtinut locul II la categoria 59 de kg si Matea Alexandru locul III la categoria 53 de kg.
Tot in aceasta perioada la Bucuresti, a avut loc selectia organizata de Federatia Romana de Lupte pentru participarea la Campionatul European de juniori mici. La categoria 42 de kg a fost prezent si sportivul nostru Gombos Erik, care a castigat selectia, el castigind pe linga Biro Krisztian şi Matea Alexandru dreptul de a participa la Campionatul European de juniori mici ce se va desfasura la Belgrad in perioada 19-21.05.2017.

Lista va fi completata de sportiva Beres Adrienn, ea ducând la 4 numarul reprezentatilor Clubului Sportiv Scolar la un eveniment de asemenea anvergura, un record de pina acum.
Sportivii sunt pregatiti de profesorii Fazakas Csaba, Dragos Vlad si Gyarmati Ferenc.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.