NAVIGATORUL, la Sala Mare

NAVIGATORUL de Conor McPherson, traducerea Bogdan BUDEȘ, este cel mai recent spectacol al Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș și este programat joi 13 decembrie 2018, de la ora 19.00, la Sala Mare. În regia lui Cristi JUNCU și scenografia lui Cosmin ARDELEANU, NAVIGATORUL îl mai are în echipa artistică pe coregraful Attila Bordás, acesta semnând mișcarea scenică.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Theo MARTON, Nicu MIHOC, Dan RĂDULESCU, Costin GAVAZĂ, Richard BALINT și Ale ȚIFREA. Din echipa spectacolului mai fac parte Teodora CRĂCIUN (regizor tehnic) și Laura MOLDOVAN (sufleur).
Navigatorul este o piesă scrisă de autorul dramatic Conor McPherson în anul 2006. Acțiunea este plasată în Baldoyle, o suburbie din Dublin, în Ajunul Crăciunului. Piesa îl are în centru pe James „Sharky” Harkin, un alcoolic care locuiește cu fratele său orb și în vârstă – Richard Harkin. Pe măsură ce încearcă să stea departe de băutură în perioada sărbătorilor, Sharky trebuie să îi țină piept irascibilului Richard, dar și propriei conștiințe care îl bântuie. Piesa a fost nominalizată la Premiile Tony și Premiul Olivier pentru Cea Mai Bună Piesă.
Cristian Juncu este un regizor cunoscut publicului târgumureșean pentru spectacolele realizate în ultimii ani, ȘCOALA NEVESTELOR și DINTE PENTRU DINTE, spectacole ce se joacă și astăzi cu sălile pline.

Comentează cu Facebook