Ninsorile și viscolul au lăsat mii de abonați fără electricitate


O parte dintre aceștia, peste 1200, în localități limitrofe Sighișoarei. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Horea Mureș ieri au fost întreruperi ale alimentarii cu energie electrica LEA 20 kv Sighisoara-Cristur, rămânând fără electricitate localitățile Mihai Viteazu, Cloașterf și o parte a localității Saschiz, în total 211 consumatori, dar și Sapartoc, Șaeș, Vulcan, Daia, Apold, în total 1017 consumatori.

 Ninsorile și viscolul au creat probleme și în trafic. Numeroase tiruri au rămas blocate pe diferite drumuri naţionale, iar în unele judeţe acestea sunt impracticabile din cauza copacilor căzuţi pe carosabil, a informat Poliţia Română.
Circulația a fost întreruptă de autocamioane blocate în județele: Brașov, Alba, Sibiu, Mureș și Harghita. Traficul rutier a fost restricţionat pentru autoturismele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3.5 tone pe anumite drumuri din țară iar polițiștii ne recomandă să cerem informații înainte de a pleca la drum.
Până la ora 19.00 este valabilă o atenţionare cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului. În zonele de munte, va ninge moderat cantitativ. Pe arii restrânse va fi polei.
Sursa: radioson
Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.