Numeroşi şoferi băuţi la volan au fost opriţi de poliţişti în acest weekend

#La data de 09 februarie a.c., ora 11:10, poliţiştii oraşului Sărmaşu, pe timpul efectuării serviciului de patrulare, au identificat un bărbat, de 31 de ani, din judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității.
Din verificări a rezultat că acesta nu deține permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea era radiat încă din 31.10.2013.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

#La data de 10 februarie a.c., ora 00:10, un tânăr, de 24 de ani, a fost depistat de poliţişti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Toamnei din municipiul Reghin, sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării conducătorului auto cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările continuă pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, conducătorului auto fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, până la soluţionarea cauzei.

# La data de 10 februarie a.c., ora 21:15, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.14 Ghindari au depistat un tânăr, de 26 de ani, din comuna Daneş, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 134, pe raza localităţii Bordoşiu, deşi permisul de conducere îi era suspendat.
Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce i-a fost suspendat, cercetările fiind continuate de către poliţişti.

# La data de 10 februarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş, au depistat un bărbat, de 41 de ani, din Sîngeorgiu de Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Sîngeorgiu de Mureş.
În urma testării cu etilotestul, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

# La data de 10 februarie a.c., poliţiştii Secției nr. 5 Poliție Rurală Miercurea Nirajului au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza localităţii Eremitu, în care a fost implicat un autoturism, condus de către un bărbat, de 43 de ani, care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu parapetul de pe acostament.
În urma testării cu etilotestul, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

# La data de 10 februarie a.c., poliţiştii municipiului Reghin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Iernuţeni din localitate, soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate două autoturisme.
În urma testării cu etilotestul, unuia dintre conducătorii auto i-a rezultat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.