fbpx

Un copil a murit în urma unui incendiu pe strada Călărașilor din Reghin

Un copil de 7 ani a murit, iar fratele lui cu 3 ani mai mare, și bunicul lor sunt în comă la spital, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări.

Familia se încălzea la un reşou, care, cel mai proabil, s-a supraîncălzit.

Alarma s-a dat în toiul nopții. Vecinii au observat focul și au realizat repede că situaţia este dramatică. Imediat au chemat ajutoare. Însă, până au ajuns pompierii au încercat să-i scoată ei din casă pe copii şi pe bunicul lor.

Oamenii nu s-au putut apropia însă prea mult. Cei trei au fost scoşi din mijlocul flăcărilor de pompieri.

Todoran Alin, Şef garda intervenție detașamentul Reghin: „Un incendiu la o casă în urma cărora a rezulat trei victime, doi copii și u adult, suprafața afectată este de 150 de mp, intervenția se desfășoarpă greu din cauza acopeișului de tablă incendiul manifestîndu se între acoperiș și tavan”.

Băiatul de șapte ani a fost resuscitat, dar nu a mai putut fi salvat. Fratele lui și bunicul lor au ajuns la spital în stare foarte gravă.

Emilia Turucz, medic specialist UPU SMURD: „Un copil de zece ani și un domn de 65 de ani rudă cu copilul sunt în comă, cel mai probabil s-au intoxicat cu monoxid de carbon sunt puse pe aparte de ventilație”.

În curtea în care a izbucnit incendiul locuiesc alte 12 familii, ale căror case au fost de asemenea afectate.

ISU Mures

Foto: Facebook

Vezi video pe stirileprotv

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW