fbpx

Obiect găsit pe malul Mureșului, prezentat la emisiunea Extratereștri Antici de pe History

Obiectul de aproximativ două kilograme, descoperit în urmă cu aproape 50 de ani a devenit sursă de discuții și de teorii pentru cei pasionați de obiecte misterioase pe care le atribuie unor civilizații extraterestre care au vizitat pământul în urmă cu mii de ani. 

”Călcâiul din Aiud”, obiectul misterios descoperit în 1973, pe malul râului Mureș, într-o carieră de pietriș și care de atunci a născut o serie de controverse, va fi obiectul central al emisiunii ”Extratereștri Antici”, de pe postul TV, History. 

În jurul bucății de metal, un aliaj compus din 90% aluminiu, staniu şi alte 11 materiale, fapt susținut de inginerii din Baia Mare şi de experţii de la ,,Alro” Slatina au fost formate mai multe ipoteze.

Acesta a fost descoperit  alături de oasele preistorice ale unui rinocer lânos, iar adepții civilizațiilor extraterestre susțin că ar putea fi contemporan cu acestea și astfel ar avea peste 100.000 de ani.

Cercetat amănunțit în perioada comunistă

După ce a fost descoperit a fost trimis la Muzeul Național al Transilvaniei, iar în perioada comunistă a fost cercetat timp de ani de zile.

Articolul complet pe Alba24.ro

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW