fbpx

Open Decks – pe 13 mai la Tîrgu Mureș

OWPN Academy este prima academie europeană gratuită pentru dezvoltare emoțională și profesională în muzica electronică. Ei organizează un eveniment nou-nouț, scos din mințile creative ale organizatorilor – Open Decks – care va avea loc mâine, 13 mai 2022, la clubul The Room din Tîrgu Mureș.

Open Decks este un eveniment dedicat pasionaților de crearea muzicii. „Ce este OWPN Decks? Este șansa de a a-ți arăta arta în fața oamenilor. Chiar dacă momentan nu ești membru in academie, îți oferim ocazia la poate primul tău GIG. Pe lângă noul concept pe care îl implementăm pentru prima data in Tîrgu Mureș, iți oferim doi dintre membrii asociației care să te facă să dansezi: Detour Dj – profesor OWPN Academy 2021 și Raul Munteanu – membru OWPN Academy 2021.”, transmit organizatorii pe site-ul oficial.

Am reușit să obținem o declarație a lui Raul Munteanu în exclusivitate pentru Punctul.ro:

Ce înseamnă pentru tine evenimentul Open Decks?

„Owpn decks este o oportunitate pentru mine pentru că printre genurile prezente la party se numără și Drum&Bass. Eu mixez cu mare drag acest gen și aștept să văd ce potențial are în rândul târgumureșenilor. Pe langa asta, este  un concept nemaiîntâlnit, aș putea spune, datorită faptului că OWPN Decks oferă posibilitatea unor persoane să pună muzică în fața unui public, chiar dacă aceștia nu au mai avut evenimente până acum sau dacă nu fac parte din OWPN Academy. Ușile sunt deschise tuturor.”

La ce reach te aștepți, dat fiind faptul că ai un istoric în acest proiect?

„Personal nu mă aștept la un reach anume de oameni. Desigur , sper să ne adunăm în număr cât mai mare pentru ca astfel acest concept să poată avea loc de cât mai multe ori.”, a declarat Raul Muntean – DJ OMEN – pentru Punctul.ro.

Anamaria Luisa Marcu

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW