fbpx

ORDIN DE PROTECŢIE PROVIZORIU EMIS DE POLIŢIŞTI


Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Iernut, față de un bărbat, de 53 de ani, din Iernut.

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Iernut au fost sesizați despre faptul că într-un imobil din localitatea Iernut a avut loc un scandal în familie.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată a.c., în jurul orei 14.30, în timp ce se afla în locuința comună, un bărbat, de 53 de ani, pe fondul unor neînţelegeri avute cu soţia sa, a provocat scandal, iar ulterior a agresat-o fizic pe aceasta. 

După evaluarea stării de fapt, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat,  pe o perioadă de 5 zile, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

La data de 4 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Botoşani, privind un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Sighişoara, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 2 ani şi 3 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Persoana în cauză a fost escortată şi încarcerată în Penitenciarul Tîrgu Mureş.

Comentează cu Facebook