fbpx

„Outdoor addicts”, concurs alături de animalele de companie

În perioada 23 – 24 octombrie 2021 pe raza localității Sîngeorgiu de Mureș (în apropierea râului Mureș) se va desfășura prima ediție a concursului „Outdoor addicts” dedicat celor care au o activitate comună cu animalele lor de companie. Concursul își propune să aducă în atenția iubitorilor de animale, dar nu numai, activitățile pe care le pot desfășura împreună cu câinii lor. Vor fi următoarele probe: concurs de atelaj canin (9-14, 8, 6, 4 si 2 câini); bikejoring și canicross.

Vor participa peste 40 de câini din rasele Husky Siberian, Malamut de Alaska, alți câini nordici, dar şi câini din rasa Malinois, Labradori, Dog Argentinian, Border coli, ciobănesc australian şi metişi. Aceştia vor participa alãturi de stăpânii lor la probele de atelaj canin pe trei sau patru roţi (tricicletă sau cart), bikejoring sau atelaj canin format din bicicletă şi unul sau doi câini şi canicross, mai exact o alergare la care participă o persoană împreună cu unul sau doi câini.

S-au înscris până în prezent 44 de participanți, dar înscrierea continuă! Alături de sportivi din Tg Mureș vor fi sportivi din Bălan, Bistriţa, Borsec, Cluj-Napoca, Ciumani, Gheorgheni, Mediaș, Oradea, Toplița, Zlatna etc.

Aceștia vor participa la un concurs organizat pe 12 categorii. Programul va fi între orele 10.00- 14.00 și vor fi peste 40 – 50 de starturi, care de care mai interesante.

Traseul este acelaşi pentru toate categoriile de atelaje, respectiv de 4,5 kilometri. Vor fi și probe de canicross și bikejoring pentru copii, traseul pentru aceste probe fiind mai scurt, de aproximativ 1,5 km.

Se mai pot înscrie cei dornici la numărul de telefon: 0740-645596 (domnul Oroian Liviu)

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW