(P) 60 de voluntari vin in ajutorul varstnicilor din Targu Mures

Aproape 60 de voluntari au răspuns apelului nostru în cadrul programul „Am nevoie de ajutor!” pentru sprijinirea persoanelor în vârstă. Inițiativa lui Soós Zoltán și a echipei sale este un mare succes în Târgu Mureș, deoarece în doar câteva zile foarte mulți voluntari și organizații s-au alăturat deja demersului. La această acțiune participă UDMR Mureș împreună cu Organizația de Femei, organizația MIET – ai căror tineri voluntari se află deja pe teren pentru a ajuta.

„Este extrem de important să-i ajutăm pe acei târgumureșeni vârstnici, care din cauza riscurilor trebuie să rămână acasă și nici cei apropiați lor nu-i pot ajuta. Astfel, îi ajutăm noi la cumpărarea alimentelor și a medicamentelor. Pe această cale vă rog să ne comunicați cât mai curând posibil dacă cunoașteți astfel de persoane în anturajul dumneavoastră, deoarece poate că această informație nu ajunge la ele! Trebuie să lucrăm împreună!” – a declarat Soós Zoltán, candidat la funcția de primar, într-un interviu acordat portalului marosvasarhelyiek.ro.

Inițiativa poate fi urmărită și pe web, www.sooszoltan.ro, unde puteți și aplica pentru voluntariat sau ajutor. Numărul 0721.297.417 vă stă la dispoziție atât pentru voluntariat cât și pentru a semnala sau cere ajutor.
Nu uitați, cei care văd aceste informații să le spună și vecinilor, bunicilor și cunoscuților, tuturor celor care au nevoie de ajutor în această perioadă grea.

Vă mulțumim,
Echipa lui Soós Zoltán, candidat la primăria municipiului Târgu Mureș

Comentează cu Facebook