Paaa –  de la Papuc  sau  Papai?

Ediția din perioada 3-9 decembrie a săptămânalului ”Punctul” prezintă momentele pregătite de elevii școlilor târgumureșene dedicate celebrării celor 100 de ani de la Marea Unire. Detalii în paginile  6 și pagina 7 semnate de Titi Dălălău.

La Reghin un eveniment dedicat Marii Uniri s-a desfășurat la Casa de Cultură ”Dr . Eugen Nicoară”. Detalii semnate de Imola Grama în pagina 8.

Tot despre marea sărbătoare relatează și Ioan A Borgovan de la Luduș. Detalii în pagina 9.

Opinia lui Titi Dălălău despre Marea Unire și basarbenii o puteți citi în pagina 1.

Paaaa-puc sau Paaa-pai înseamnă doar o degustare din schimbul de replici mai mult sau mai puțin hazlii din Consiliul Local Tîrgu Mureș, unde după cum știm se discută soarta urbei noastre. Detalii în paginile 2 și 3 semnate de Vasile Dancea.

Rezultatele Campionatului Mondial de Lupte organizat pentru prima oară la București și un interviu cu campionul mondial Alex Ballai, în articolul semnat de Ela Giurgea și subsemnata. Detalii în pagina 4.

O trecere în revistă a istoriei județului Mureș din cele mai vechi timpuri până la jumătatea centenarului, într-un articol al subsemnatei în pagina 5.

De la Sighișoara transmite primarul Ovidiu- Dumitru Mălăncrăvean despre programul patinoarului artificial, despre concerte de colinde și un anunț important pentru comercianți. Detalii în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre nemulțumirea consilierilor locali, despre Vlad Șincu care a depus jurământul de consilier, despre revocarea titlului de colegiu de la Colegiul Tehnic Târnăveni începând cu noul an școlar. Detalii în pagina 11.

”Cocoșul de aur”, fostul restaurant preferat al târgumureșenilor, lăsat în paragină în ultimii ani, va fi reabilitat. Detalii în pagina 12.

Cei care sunt interesați de achiziționarea unor bunuri scoase la licitație de executorii judecătorești au la dispoziție anunțurile din pagina 11.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook