Parcurile din Dâmbu Pietros, Mureşeni şi Tudor printre cele mai devastate

Primăria Tîrgu Mureş a reabilitat în anul 2016, 38 de parcuri în principalele cartiere din oraş. Cele mai multe dintre ele au fost împrejmuite, refăcute în totalitate şi dotate cu echipamente moderne. Parcurile au fost reparate, astfel încât copiii au putut să se bucure de ele în maximă siguranţă. Din păcate, constant, majoritatea au fost devastate, iar 10 dintre ele au fost reparate din nou, până acum, chiar şi de şase ori. În topul parcurilor vandalizate sunt cele din cartierul Dâmbu Pietros, Mureşeni şi Tudor, dar nu au rămas neatinse de răufăcători nici cele din Unirii.

Pe anul 2017, Primăria are în vedere reabilitarea spaţiilor de joacă aflate între blocuri. Dacă anul trecut au fost refăcute parcurile mari, anul acesta pe lista investiţiilor se află şi cele mai mici, din tot oraşul. Au început lucrările la spaţiile de joacă din zona Koos Ferencz şi vor continua la mai multe aflate în cartierul Dâmbu, Armoniei, Rămurelelor şi Sârguinţei, după care lucrările se vor extinde şi în celelalte parcuri.

De asemenea, în următoarea perioadă vor fi puse la punct cele două parcuri pentru câinii de companie, de pe strada Armoniei şi Sîrguinţei.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.