Peninsula cu numărul 10, la start

Cel mai mare festival din oraș și cel mai mare de acest fel din țară a ajuns la ediția cu numărul 10. Peninsula își deschide porțile joi 23 august pentru încă o ediție la care vor concerta peste 60 de artiști din țară și din străinătate. Printre numele mari se numără The Straits, trupă formată din foști componenți ai legendarei Dire Straits. De asemenea, va fi un DJ set Faithless mixat de Sister Bliss, iar pentru fanii muzici rock, punctul culminant va fi cu siguranță concertul Children of Bodom.

Lista cu nume mari invitate la Peninsula este completată de Tinie Tempah, Emalkay, Timo Maas, New Model Army, Netsky, N.O.H.A., ATB, Josh Gallahan, Babylon Circus, Dirtyphonics (DJ set) sau Subscribe. Câteva zeci de ore de muzică de cea mai bună calitate va fi astfel asigurată. Concertele sunt programate, la fel ca anul trecut, la patru scene, respectiv Main Stage, Kiss Terace, Freedom Music Arena și Ciuc Music Live Stage. Pe lângă cele patru scene, va fi una suplimentară, asigurată de Booha Academy, parteneri anul acesta ai Peninsulei.

Programul alternativ…

…față de cel muzical este de asemenea bogat. Nu mai puțin de 25 de organizații non-guvernamentale au fost admise în urma unei selecții în așa-numitul Festival Park. La corturile lor sunteți invitați la o sumedenie de activități educative sau pur și simplu de relaxare. De asemenea, peninsularilor li s-a pregătit și un program sportiv. Cu brățara de acces la festival se oferă și intrarea liberă în complexul de agrement de la Weekend.

Așadar, orice peninsular se poate înscrie la o partidă de fotbal, volei, badminton, tenis de masă, streetball, baschet, footvolley, tenis, skander, dar și șah, table, poker, darts. În total sunt 14 evenimente și competiții sportive oferite zilnic.
Pentru peninsularii veniți din afara orașului, va fi amenajat ca de obicei o zonă de camping, unde aceștia au acces și la dușuri.

Biletele la această ediție au fost vândute din nou la prețuri reduse, iar acum ele costă 150 de lei – abonamentul pe toate cele 4 zile sau 60 de lei – biletul pe o zi. Ele se găsesc la mai multe locații din Tîrgu-Mureș, dar și în rețeaua magazinelor Eventim și pe www.eventim.ro.

Cătălin Hegheș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.