Pensionarele din Reghin au sărbătorit cu fast

Liga Pensionarilor, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Reghin au organizat cu prilejul zilei de 8 martie evenimentul denumit ”Femeia: soție, mamă, bunică”, aflat la a IV-a ediție.

Într-un cadru festiv, la un restaurant cu tradiție din Reghin, au sărbătorit împreună peste 200 de femei pensionare. Atmosfera a fost întreținută de consacrați artiști locali de muzică populară: Anca Branea, Viorel Spânu, David Pușcaș, Andreea Grama, Ștefania Sălăgean și Géczi János, acompaniați de Orchestra Casei Municipale de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” iar doamnele au demonstrat că distracția și dansul nu au vârstă !

”Mulțumim autorităților pentru sprijinul acordat pentru organizarea acestei ediții al evenimentului,

 deasemenea sponsorilor generoși care ne-au ajutat ca la plecare doamnele să primească câte un ghiveci de flori și o felicitare” a declarat Vian Bonț, președintele Ligii Pensionarilor Reghin.

Petrecerea s-a încheiat într-o atmosferă foarte plăcută cu cântec, joc și voie bună, participanții exprimându-și la final mulțumirea pentru clipele frumoase petrecute împreună și făcând promisiunea revenirii de fiecare dată când se organizează activități care să le aducă zâmbetul pe buze, să le aline tristețea și grijile, iar în suflet să le trezească dorința arzătoare de a trăi frumos zilele rămase.

Pe viitor liga va organiza și alte activități dedicate pensionarilor, excursii, dumeții în diferite zone ale țării, chiar și la Cernăuți. Tot la Reghin va avea loc  Conferința Anuală Județeană a Comitetului Executiv Județean Mureș.

                                                                    GRAMA IMOLA

Comentează cu Facebook