fbpx

PERCHEZIȚII PENTRU DOCUMENTAREA ACTIVITĂȚII INFRACȚIONALE A UNOR PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DE COMBUSTIBIL

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș efectuează, pe raza județului Mureș, 7 percheziții, la locuințele mai multor persoane care fac obiectul cercetării în cadrul unor dosare penale ce vizează furturi de combustibil.

La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Râciu și cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 4 Ungheni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, efectuează 7 percheziții domiciliare, pe raza județului Mureș, la locuințele a 7 bărbați, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt de combustibil.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada septembrie-noiembrie a.c, persoanele bănuite ar fi sustras combustibil din rezervoarele unor autocamioane care se aflau parcate, precum și mai multe canistre cu combustibil, din incinta unui imobil.

La activități participă și polițiști din cadrul Polițiilor orășenești Iernut și Luduș, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiști criminaliști, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW