Peste 1.500 de joburi sâmbătă, la Târgul de Cariere Tîrgu-Mureș

muresCele peste 1.500 de joburi, pentru care 30 de companii și organizații recrutează sâmbătă, 5 noiembrie, la Târgul de Cariere de la Tîrgu-Mureș,  se adresează în special tinerilor cu studii superioare sau în curs de finalizare și sunt în domenii precum IT, inginerie, industria tehnică, servicii, consultanță, servicii financiare, marketing, turism, auto&automotive, retail și altele. Acestora se adaugă internshipuri și stagii de practică.

„Ne bucurăm că revenim la Târgu-Mureș…”

….cu oferte variate pentru cei care vor să facă următorul pas în carieră. Pe lângă cele peste 1.500 de joburi disponibile, îi așteptăm pe candidați să descopere internshipurile și stagiile din cadrul companiile și organizațiilor participante și să intre în tombola Pegas. Locurile de muncă sunt atât în Târgu-Mureș, cât și în alte orașe. Intrați pe www.targuldecariere.ro, pentru a vedea ce oportunități de carieră există la TdC”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

Primul element analizat din CV

„Background-ul tehnic reprezintă primul element pe care îl analizăm în momentul vizualizării unui CV. În funcție de tipul rolului pentru care recrutăm și nivelul de experiență cerut, putem discuta despre alte criterii printre care parcursul profesional, în special complexitatea și diversitatea proiectelor în care au fost implicați potențialii noștri viitori colegi, tool-urile cunoscute de ei și, în unele cazuri, competențele lor lingvistice”, afirmă reprezentanții BMT Group.

Unde se va  inaugura noul centru logistic

Lidl continuă seria participărilor la Târgul de Cariere și vine cu o ofertă amplă și diversificată de joburi disponibile, cu atât mai mult cu cât retailerul va inaugura centrul logistic de la Lugoj în această toamnă. Compania caută colegi interesați de activități cât mai variate și motivați de învățarea continuă și de oportunități de dezvoltare în carieră, atât în cadrul magazinelor, cât și pentru echipele din depozite și sediul central.

20 posturi la…

CIE Matricon are disponibile peste 20 de posturi: electricieni, reglori CNC, frezori, funcționari administrativi și oferă oportunități de practică în cadrul mai multor departamente: HR, achiziții, producție și altele.

Vizăm atât candidați junior, la început de carieră, cât și middle și senior. În acest sezon ne întâmpinăm candidații cu poziții vacante pentru ingineri, gestionari comenzi în SAP, dar și reprezentanți Customer Service”, precizează recrutorii  Hirschmann Automotive.

Oportunități importante de angajare…

…au și companiile Continental, CSi România, msg systems Romania, Schaeffler, Stefanini. În plus, la Târgul de Cariere de la Târgu-Mureș participă AAGES Ltd, Adecco, AIESEC, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș, Azomureș, Deutsche Grundriss AG, Global Art Production, IRUM, Kastamonu, KFC, McDonald’s, Romcab, STA Travel, Star Transmission & Star Assembly, Total Stay Group, Universitatea “Petru Maior” Târgu-Mureș, Vinci Energies, WestJobs Recruitment.

 Bea-ți cafeaua la TdC și câștigă o bicicletă Pegas

Candidații care participă la Târgul de Cariere și dau like paginii de Facebook Târgul de Cariere primesc din partea organizatorilor un ceai sau o cafea.

Tombola TdC

În plus, participanții se pot înscrie în tombola TdC la care pot câștiga o bicicletă Pegas. Pentru a intra în concurs participanții trebuie să vină la Târgul de Cariere, să-și facă o poză cu bicicleta Pegas de la târg și să posteze fotografia pe profilul lor de Facebook folosind hashtagul #TdC&bike. Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți, la finalul sezonului de toamnă TdC.

Târgul de Cariere are loc sâmbătă, 5 noiembrie, Teatrul Național din Tîrgu-Mureș, între orele 10:00 și 19:00. Intrarea este liberă. Detalii găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/targu-mures/.

EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.