Pieton ucis pe marginea drumului

La data de 7 octombrie a.c., ora 21:30, în localitatea Isla, pe DJ 153A, la km 11+100 m, un tânăr, de 23 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat un bărbat,de 53 de ani, din comuna Vărgata, pieton care folosea necorespunzător partea carosabilă.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului.

Infracţiuni rutiere

#La data de 7 octombrie a.c., la ora 12:45, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu, au oprit în trafic, pe DC 140A, pe raza localităţii Şincai, o motocicletă condusă de un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Şincai.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că motocicleta în cauză nu este înmatriculată, iar bărbatul nu deţine permis de conducere pentru categoria corespunzătoare vehiculului susmenționat.

În urma celor constatate am întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

#La data de 7 octombrie a.c., la ora 12:30, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe DC 24, pe raza localităţii Livezeni, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Livezeni.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. A fost întocmit dosar penal.

Comentează cu Facebook