Pietoni accidentați în mai multe orașe din județ

La data de 29 noiembrie a.c., ora 18:55, pe strada Dacia Traiana din localitatea Iernut, un bărbat, de 57 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat grav o femeie de 61 de ani, din localitatea Iernut, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

#La data de 29 noiembrie a.c., ora 20:58, pe DJ 153C, în afara localităţii Gurghiu, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Hodac, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi rănirea gravă a unui tânăr de 20 de ani din comuna Hodac, pasager în autoturism.

La data de 30 noiembrie a.c., ora 15:42, pe strada Sinaia din municipiul Tîrgu Mureş, un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Câmpia Turzii, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat grav o femeie de 53 de ani, din localitatea Tîrgu Mureş, care era angajată în traversarea regulamentară a părţii carosabile, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

La data de 30 noiembrie a.c., ora 19:35, pe DN15 E578, la km 152+950m, pe raza localităţii Lunca Bradului, un bărbat, de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat grav un tânăr de 15 de ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis.

Un alt accident între patru autoturisme a avut loc în data de 1 Decembrie la Dumbrăvioara. (Foto)

La data de 29 noiembrie a.c., la ora 13:30, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Tîrnăveni, au oprit în trafic, pe strada Principală din comuna Coroisîmnartin, un autoturism, condus de un bărbat, din comuna Zagăr, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,89 MG/L alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

#La data de 01.12.2018, la ora 23.15, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au oprit pentru control, în trafic, pe raza localităţii Beica de Jos, o autoutilitară, condusă de un bărbat,de 31 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal.

Foto: Alexandra Gabriella‎ – Info Trafic Târgu Mureș + Radare

Comentează cu Facebook