Podul, magnificul și fiii satului

 

Am spicuit pentru dumneavoastră din ediția cu nr.698 a săptămânalului PUNCTUL, ce tocmai a apărut pe la chioșcurile de ziare.

Interesantă-i opinia lui Titi Dălălău despre …construirea podurilor. Deși face o trecere în revistă a celor mai importante poduri din lume, îl îngrijorează de fapt reabilitarea podului ce leagă orașul de cartierul Unirii. Detalii în pagina 1.

Laureații PUNCTUL-ui Alb și Negru, ca de obicei, în pagina 2.

Tot în pagina 2 găsiți descrierea și imagini de la cea mai nouă Casă a Căsătoriilor din Tîrgu Mureș!

Și am ajuns la magnificul anunțat în titlu: nimeni altul decât Man-Hee Lee, pe care îl vor cunoaște doi consilieri locali, în Coreea de Sud. Vizită finanțată din bani publici, în urma unui vot secret la ultima ședință de consiliu local din luna august. Detalii în pagina 3, articol semnat de Titi Dălălău.

În pagina 4 găsiți o amplă prezentare a celor 23 de unități școlare din Tîrgu Mureș, care au fost „puse la punct în această vară”.

În articolul subsemnatei intitulat „Zsolt Tamási: De pe o zi pe alta se dovedește că nu ai făcut nimic ilegal!”, găsiți confesiunile fostului director al Liceului Romano – Catolic, reinvestit în funcție. Detalii în pagina 5.

O metodă de plată modernă la Compania Aquaserv SA este prezentată în interviul cu Raluca Maior, director de dezvoltare. Detalii în paginile 6-7.

De la Luduș transmite Ioan A Borgovan despre întâlnirea foștilor elevi ai Școlii Medii Mixte din localitate la 50 de ani de la absolvire, știrile care pun Punctul pe i și cinstirea veteranilor de război. Detalii în pagina 9.

De la Șighișoara aveți detalii în pagina 10 despre un concert ce va fi susținut în curând de Elena Mândru &Orchestra Română de Tineret.

Mircea Barbu transmite de la Târnăveni despre locul II la concursul „TV Start România”și  Maratonul Tîrnavei” cu detalii în pagina 11.

Cei care sunt interesați de bunuri scoase la licitație au la dispoziție câteva anunțuri ale executorilor judecătorești, tot în pagina 11.

Și astfel am ajuns și la Fiii satului din Solovăstru care păstrează tradiția și la Zilele Culturale Maghiare din Reghin, despre care relatează Imola Grama, cu detalii în pagina 8.

Lectură plăcută!

EM

 

 

Comentează cu Facebook