Poliția ne informează

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 10.50, pe strada Pandurilor din municipiul Reghin, o femeie, de 52 de ani, din comuna Aluniş, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat o femeie, de 54 de ani, din Reghin, care se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 22.10, pe raza localităţii Petelea, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Petelea, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în şanţul din partea stângă a carosabilului..

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, precum şi a unui pasager care se afla în autoturismul condus de acesta.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 20.30,  poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Breaza, au oprit în trafic, pe raza localităţii Cozma, un autoturism, condus de  un bărbat, de 35 de ani, din comuna Cozma.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 18.50,  poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.11 Târnăveni, au oprit în trafic, pe DJ 142, pe raza localităţii Idrifaia, un autoturism, condus de un bărbat, de 37 de ani, din comuna Bahnea, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 23.16,  poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.14 Ghindari, au oprit în trafic, pe DC 46, un autoturism, condus de un bărbat, de 48 de ani, din oraşul Sângeorgiu de Pădure, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.

De asemenea, pentru toţi cei care sunt tentaţi să conducă autovehicule fără a deține permis de conducere , reamintim că această faptă constituie infracţiune şi sunt în pericol de a plăti cu libertatea!

Comentează cu Facebook