• Home
  • Bemutatják az első „okoskönyvet” a romániai piacon

Bemutatják az első „okoskönyvet” a romániai piacon

Egy Michael Jordanről szóló könyvnek minden olyan országban meg kellene jelennie, ahol hivatásos sport van, ahogyan Beethovent is minden zenekarnak játszania kellene. Minden idők legnagyobb kosárlabdázójáról és a történelem egyik legfontosabb sportolójáról beszélünk. „Isten egy pár tornacipőben”, ahogy a kreatív Bogdan Naumovici jellemezte őt.

Romániában sem maradhatott ki egy ilyen kötet, de várni kellett 2021-ig. Az „Air Majesty” a Publisol gondozásában jelent meg, kivételes grafikai körülmények között, Jordan pályafutásának 23 reprezentatív fotójával, és a több mint 700 oldalon 42 QR-kódot tartalmaz, amelyek az okostelefonon láthatóvá teszik az aktív éveinek legfontosabb pillanatait (döntő kosarak, emlékezetes meccsek, csúcspontok, reklámok).

A bemutatóra április 16-án, szombaton kerül sor a marosvásárhelyi Polivalens teremben, 16:00 órától.

Ez az első „okoskönyv” a romániai piacon. A könyv egyben az amerikai kosárlabda 1980-2003 közötti története, az NBA globálisan sikeres szervezetté válásának leírása, emlékezés a sportág legfontosabb generációjára, arra, amelyik a „Dream Team”-et adta. Ez a könyv a kitartásról, az elkötelezettségről, a tehetségről, az inspirációról, a kemény munkáról, az intenzív edzésekről, a győzelmekről, a trófeákról és a sikerről szól minden szinten.

„16 évig dolgoztam ezen a köteten, és elmondhatom, hogy ez a legátfogóbb életrajz, amelyet Michaelről írtak, hivatkozva annak az embernek a sportbeli, marketing és üzleti eredményeire, aki az amerikai kosárlabdát arra a szintre emelte, amelyre az mára eljutott. Ő egy olyan példakép, amely minden kosárlabdázót, minden sportolót, fiatalt és idősebbet, minden szülőt, tanárt és edzőt inspirál.” – közölte a szerző, Emil Hossu-Longin (Senior televíziós újságíró).

Leave A Comment

*

code