• Home
  • Először Kolozsváron: HAVASI Symphonic Aréna Show

Először Kolozsváron: HAVASI Symphonic Aréna Show

Számtalan nemzetközi és bukaresti teltházas koncert után Magyarország első számú koncertshow-ja először kerül bemutatásra Kolozsváron, november 26-án, szombaton 19:30 órai kezdettel a BT Arénában. 

A koncert műsora teljes egészében HAVASI saját szerzeményeire épül. A modern klasszikus zeneszerző-zongoraművész zenei világa egészen más, mint amit valaha hallott: ötvözi a klasszikus zene örökségét, a világzene sokszínűségét és a rock letisztult erejét. A kolozsvári koncerten bemutatásra kerülnek a legújabb szerzemények, de azok sem fognak csalódni, akik a mára emblematikussá vált zenei tételeket szeretnék átélni. Az életre szóló koncertélményt egy lenyűgöző digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

A HAVASI-produkció eddig is számos rekordot ért el: a világ leglátványosabb zongorashow-jaként számon tartott koncertsorozatot több mint félmillió jegyvásárló látta és hallotta világszerte. Az elmúlt években a show bejárta Európa és a világ legfontosabb arénáit és koncerthelyszíneit, többek között a berlini Mercedes-Benz Arénát, a New York-i Carnegie Hallt és a Sydney-i Operaházat, majd első magyar produkcióként hódította meg a londoni Wembley Arénát. A Covid világjárvány miatti lezárások alatt a produkció közel 80 országba közvetítette az első magyar online világkoncertet az üres Budapest Arénából. A HAVASI Symphonic Aréna Show 2021-es első amerikai bemutatójának alkalmából az égig érő gitárt formázó Hard Rock Guitar Hotel épülete magyar nemzeti színű díszkivilágítást kapott.

Leave A Comment

*

code