• Home
  • Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Konferenciát rendeznek Marosvásárhelyen

Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Konferenciát rendeznek Marosvásárhelyen

A St. Georgius Manager Club és a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. már két éve sikeresen megvalósította hagyományteremtő jelleggel életre hívott szakmai fórumát, a Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Konferenciát.

Az esemény több mint 300 magyarországi, erdélyi, felvidéki, illetve vajdasági vállalkozónak biztosított szakmai platformot a közvetlen kapcsolatfelvételre, a regionális gazdasági élet meghatározó szereplőivel való személyes konzultációra, üzleti tárgyalásokra.

A nagy érdeklődésre, valamint a résztvevők pozitív visszajelzéseire való tekintettel 2022. október 6–7. között ismét megszervezésre kerül a Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Konferencia, az alábbi témaköröket is érintve:

📎CEDukáció Roadshow – Az online marketing jelene és jövője – Adatok, tippek és praktikák Esettanulmányok valós adatokkal, valóban megtörtént változtatásokkal, gyakorlati példákkal
📎Éves gazdasági beszámoló, várható előrejelzések
📎Új adózási törvények
📎Piacok elérése különböző platformokon keresztül
📎Fenntarthatóság (fenntartható vállalkozások, alternatív energiaforrások)
📎Inkubátorházak szerepe a generációváltásban, fiatal vállalkozások bevonása
📎Értékteremtés a vállalkozói világban

Helyszín: Kultúrpalota Kisterme, George Enescu utca, Marosvásárhely, Románia Multinvest Business Center 2, Marosvásárhely

Részletes program: https://www.facebook.com/events/666076747901510