• Home
  • KOSÁRLABDA: Bemutatkozunk a Nemzeti Ligában

KOSÁRLABDA: Bemutatkozunk a Nemzeti Ligában

A marosvásárhelyi kosárlabda elitbe való visszatértése után, csapatunk az első fordulóban – szerdán – Târgu Jiu-ban játszik. A mérkőzés 18:30-kor kezdődik a helyi sportcsarnokban.

Csapatunk edzője komolyan készült a bajnoki bemutatkozásra, még akkor is, ha a csapat új irányítója csak nemrég érkezett meg a csapathoz.

Így látja ezt az új kezdetet George Trif:

– “Régóta vártunk erre a pillanatra, hogy a román kosárlabdában a legmagasabb szinten játszhassunk. Nagyon izgatottak és motiváltak vagyunk, és nagy reményekkel indulunk, hogy megszerezzük első hazai győzelmünket.

Az új center még csak néhány napja van nálunk, máris a srácokkal edz. Reméljük, hogy minél hamarabb integrálhatjuk őt a rendszerünkbe. Még nem szokta meg a mi játékelemeinket, de lassan be fogjuk építeni, és remélhetőleg az első meccsen jól mutatkozik be.

A meccs után hazajövünk, maradunk egy napot, aztán megyünk Voluntariba, ahol két fontos meccset játszunk a Románia kupa Final 8-ba jutásért.

Ott van egy szabály, mely szerint egy 23 év alatti játékost végig a pályán kell tartanunk, majd meglátjuk, hogyan reagálnak a fiataljaink.”