• Home
  • KOSÁRLABDA – U18: A 12. helyen végeztünk az 53-ból!

KOSÁRLABDA – U18: A 12. helyen végeztünk az 53-ból!

Csapatunk Târgu Jiu-ban játszotta a 2. döntő tornát.

A Vlad Pora által edzett csapat az elődöntőbe jutás után a csoport utolsó mérkőzését, majd az elődöntőt is elveszítette.

Így a 11-12. helyért kellett játszaniuk, ahol nagy küzdelemben, két(!) hosszabbítás után kikapott, így a bajnokságban a tisztes 12. helyen végeztek az 53 csapat közül.

Csapatunk utolsó eredményei:

VSK Marosvásárhely – CSO Voluntari 71-91

Csapatunk legjobb pontszerzői: Bot Róbert 25 pt, Györki Krisztián 23 pt

Az elődöntőben:

VSK Marosvásárhely – CS Agronomia Bukarest 57-76

Csapatunk legjobb pontszerzői: Györki Cristian 21 pt, Blaga Răducu 12 pt.

A 11-12. helyekért:

VSK Marosvásárhely – ABC Galactica Brassó 105-107 két hosszabbítás után

Pontszerzők: Bot Róbert 41 pt (8×3)!, Györki Cristian 27 pt, Major Koppány 12 pt, Kapusi Péter 10 pt, Blaga Răducu 8 pt, Nagy Róbert 4 pt, Oprea David 3 pt.

A csapat további tagjai: Șandor Paul, Câmpean Claudiu, Terzi Mihnea, Secara Călin, Bolojan Vlad.

Így látta a szezont csapatunk edzője, Vlad Pora:

– “Kielégítő az eredmény, figyelembe véve, hogy nehéz szezonon vagyunk túl, sérülések sújtottak bennünket, és gyakran csökkentett létszámmal kellett tornákra mennünk. Nagyon büszke vagyok minden egyes sportoló fejlődésére, és örülök, hogy a klubot és Marosvásárhely városát becsülettel képviseltük ebben a bajnokságban. Vannak ígéretes játékosaink, akik rövid időn belül a nagycsapat opciói lehetnek. A Liga 1-es csapattal tartunk a Nemzeti Ligába való feljutásért folytatott küzdelemben. Sikeres volt az idény, és reméljük, hogy lesz folytonosságunk és azt is hogy a város “zászlóshajó” csapatának játékosai tudjanak tovább fejlődni. Köszönöm a VSK vezetőségének, hogy bíztak bennünk, a bizalmat és a támogatást a csapatnak és hogy edzőként bíztak bennem!”

csmtgm.ro

Leave A Comment