• Home
  • KOSÁRLABDA-U18: A 9-16. helyekért folytatják a küzdelmet

KOSÁRLABDA-U18: A 9-16. helyekért folytatják a küzdelmet

A Vlad Pora által edzett csapatunknak két győzelemre volt szüksége a temesvári elődöntős csoport utolsó tornáján.

Az első mérkőzésen együttesünk egy lélektanilag nagyon terhelt, sok bírói hibával tarkított mérkőzés után szűk győzelmet aratott a CN Aurel Vlaicu ellen. A fiúk ismét megmutatták jellemüket a nehéz pillanatokban. De ezt a győzelmet meg kellett volna duplázni.

A bukarestiek elleni délelőtti erőfeszítés miatt azonban csapatunk nem talált magára ebéd után, ráadásul két kulcsjátékosunk is hiányzott.

Az utolsó mérkőzésen Nagyváraddal találkoztunk, amely veretlenül állt az első helyen. A fiúk mindent beleadtak, de a végén a váradiak koncentráltak jobban, így csapatunk épphogy lemaradt az ország legjobb 8 csapata közé jutásról.

De folytatjuk a küzdelmet a 9-16. helyért.

Meg kell említenünk, hogy a csapat egyik legjobb pontszerzőjének, Vlad Nistornak haza kellett utaznia, mert a felnőtt csapat a Liga 1 rangadóját játszotta a Știința Bukarest ellen. (Vlad az idősebbeknél is remekelt, 7 hárompontos kísérletből 6-ot dobott be!)

Eredmények és helyezések:

MAROSVÁSÁRHELYI VSK – CN Aurel Vlaicu Bukarest 89 – 88

Pontszerzőink: Györki Cristian 38 pt, Nistor Vlad 27 pt, Nagy Robert 10 pt, Bot Róbert 9 pt, Oprea David 7 pt

MAROSVÁSÁRHELYI VSK – SCM OHMA Temesvár 43-88

Pontszerzőink: Bot Róbert 13 pt, Blaga Răducu 8 pt, Oprea David 5 pt, Györki Cristian 4 pt, Kapusi Péter 3 pt, Nagy Róbert 3 pt, Terzi Mihnea 3 pt, Major Koppány 2 pt, Bolojan Vlad 2 pt

MAROSVÁSÁRHELYI VSK – LPS Bihorul VSK1 Nagyvárad  77-86

Pontszerzőink: Györki Cristian 23 pt, Blaga Răducu 18 pt, Bot Róbert 10 pt, Nagy Róbert 10 pt, Major Koppány 6 pt, Secara Călin 6 pt, Kapusi Péter 4 pt,

NoTeamW/LP
1.LPS Bihorul CSM 1 Oradea6/012
2.CS SCM OHMA Timisoara2/48
3.CN Aurel Vlaicu Bucuresti2/48
4.CSM Targu Mures2/48

csmtgm.ro

Leave A Comment