• Home
  • PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN: Zenés vendégelőadás Csoóri Sándor életműve alapján

PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN: Zenés vendégelőadás Csoóri Sándor életműve alapján

A Tompa Miklós Társulat áprilisi műsorában újra szerepel a Csoóri Sándor életműve alapján, Vecsei H. Miklós és barátai összeállításában készült zenés előadás, PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN címmel. A produkciót korábban is vendégül látta a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház. A népszerű alkotás ezúttal szélesebb közönség elé kerül, április 6-án, szerdán 19:00 órától a Színház Nagytermében tekinthető meg.

Vecsei H. Miklós és csapata Arany János, József Attila és Pilinszky János életműve után most Csoóri Sándor munkássága előtt tisztelegve hozott létre egy koncert-színházi előadást, amely a mai eltávolodás és uniformizálódás ellen keres szenvedélyes és egymásra figyeléssel teli válaszokat.

Az előadást játsszák: Vecsei H. Miklós; Hegedűs Bori; Mihalik Ábel (Hiperkarma, Kispál és a borz); Ratkóczi Huba (SeeN); Frimmel Jakab (Abel Label). Rendező: Vecsei H. Miklós; látvány: Kiégő Izzók.

A zenés műsor jegyei személyesen a Színház nagytermi jegypénztárában kaphatók (telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online, a Biletmaster oldalán.

Bővebb információk a Tompa Miklós Társulat Facebook oldalát.

Leave A Comment