• Home
  • Sikeresen lezajlott május 11-14. között a 29. Tudományos Diákköri Konferencia

Sikeresen lezajlott május 11-14. között a 29. Tudományos Diákköri Konferencia

Sikeresen lezajlott május 11-14. között a 29. Tudományos Diákköri Konferencia. Idén az érdeklődők 14 előadáson vehettek részt, melyeket hazai, illetve külföldi orvosok, kutatók és szakmabeliek tartottak olyan témákban, mint a tüdőátültetés, a daganatsebészet, a transzlációs medicina újdonságai, migrén ellenes gyógyszerek fejlesztése, valamint digitális fogászat világa. Emellett panelbeszélgetések is színesítették az idei felhozatalt. Ezeken a diákok, tanárok és szakemberek egy közvetlenebb hangvételben oszthatták meg gondolataikat egymással.

Mint minden TDK-n, idén is bemutathatták kutatásaikat a MOGYTTE és más egyetemek diákjai. 35 különböző szekcióban indíthatták projektjeiket, melyeket a hozzáértő zsűri értékelte ki.

A medicina elméleti része mellett gyakorlatból is fejleszthették magukat azok, akik a 37 workshop közül bármelyiken részt vettek. A műhelymunkák között orvos-, fogorvos-, de gyógyszerésztanhallgatók is kedvükre válogathattak, hiszen változatos tematikával várták a diákokat a munkavezetők.

Leave A Comment