• Home
  • Tekerj egy jó célért!

Tekerj egy jó célért!

anews Banner

A kerékpáros esemény, amelyet már megszokhattak, amely sokak életét megváltoztatta, rengeteg energiával a háttérben, megújulva érkezik a 2022-es tavaszi kiadásra. A  Marosszéki Közösségi Alapítvány idén is megszervezi a hagyományos kerékpáros rendezvényét, amely a helyi közösséget szolgáló projektek megvalósításában nyújt segítséget, ebben az évben azonban a “Tekerj” a Bikeathon Maros nevet kapta.

Keresik tehát azokat a közösségi projekteket, amelyeknek támogatásra van szükségük a közösség részéről. Ezek a projektek lesznek a fő oka annak, hogy mindannyian kerékpárra pattanunk és 2022. május 14-15. között felfedezzük a várost.

Tehát bárki, aki szívén viseli a város sorsát: civil szervezetek, kezdeményező csoportok, vagy egyszerűen csak jószívű emberek, akik nem adják fel, amíg jó dolgokat nem indítanak el, március 31-ig nevezhetnek be projektjeikkel a rendezvényre.

A projektek jelentkezését március 31. 16:00 óráig várják a szervezők. Regisztrálni közvetlenül az esemény weboldalán lehet, az “Új projekt regisztrálása” menüpontban, ahol egy űrlapot kell kitölteni a szükséges adatokkal. A lépések intuitívak és könnyen követhetők.

A regisztráció közvetlen linkje: https://www.bikeathon.ms/inscrie-un-proiect-nou/

anews Banner

Leave A Comment

*

code