• Home
  • Vintage Expo a marosvásárhelyi várban

Vintage Expo a marosvásárhelyi várban

Április 8-10 között kerül megrendezésre a Clean Wood Egyesület eseménye, ahol régi ruhadarabjaik új gazdára találhatnak. A Vintage Expo egy olyan esemény, amely alternatívákat szeretne felkínálni a résztevőknek a tudatos fogyasztói magatartásra.
Célja a környezetre tett negatív hatás csökkentése az újrahasznosítás népszerűsítése által, a fogyasztás és hulladéktermelés csökkentése az újrahasznosítás/a ruhák élettartamának meghosszabbítása által.

RÉSZTVEVŐK/KIÁLLÍTÓK

Olyan résztvevőket keresnek, akik jó állapotban lévő régi ruhadarabokat értékesítenének vagy cserélnének el más résztvevőkkel.
Bármilyen típusú ruhát elfogadnak azzal a feltétellel, hogy állapota jó legyen és foltok nélküli. Elsőbséget élveznek azok a ruhadarabok, amelyek 20 évnél régebbiek vagy újrahasznosítottak.

A kiállítók egy szimbólikus adományért cserébe egy állványt vagy asztalt kapnak a kiállítandó ruhák elhelyezésére. Az adományokat a Clean Wood CO2 Egyesület fogja felhasználni tervben lévő tevékenységeihez, azaz csemeték ültetésére.

A feliratkozáshoz ápilis 3.-ig ki kell tölteni az alábbi nyomtatványt, amelyben információkat kérnek a ruhákról, amelyekkel jelentkezni szeretnének: https://forms.gle/HwZaHxrs5hwTXmEW7

A program további részleteit az esemény Facebook oldalán fogják közölni.

Leave A Comment

*

code