fbpx

Poți dona cumpărând de la Farmacia Socială produse pe care Crucea Rosie Mureș le comandă pe baza necesității și urgenței

Toate persoanele care acum vin din Ucraina, fugind de război, au nevoie de ajutor țintit. Crucea Roșie este acolo lângă ei, și stie în permanență de ce au nevoie, mai ales că majoritatea sunt în tranzit către alte tări europene.
Farmacia Socială din Sîngeorgiu de Mureș anunță încheierea unui parteneriat cu Crucea Roșie Mureș, prin care dorim să ajutăm refugiații din Ucraina.
Alege și tu să ajuți și să donezi cumpărând de la Farmacia Socială produse pe care Crucea Rosie Mureș le comandă pe baza necesității și urgenței, pentru a ajuta refugiații din Ucraina cu exact ceea ce au nevoie.
Tu stabilești suma și noi emitem o factură fiscală, unde vei vedea exact produsele și prețul lor.
Vei plăti factura prin transfer bancar online, din orice colț al țării, sau personal, direct în farmacie.
Farmacia Socială se angajează ca prețul materialelor necesare sa fie minim. Noi ambalăm corespunzător produsele, iar Crucea Roșie Mureș va transporta materialele în tabere mobile de asistență umanitară de la granițele țării și se va asigura că ajung exact la cei care au nevoie de ajutor.
Crucea Roșie Mureș actualizează permanent lista de nevoi care, din păcate, se poate schimba dintr-un moment în altul. De exemplu, în acest moment este nevoie acută de produse de igienă, periuțe și paste de dinți, săpun, scutece, lapte praf, absorbante intime, dezinfectant, măști, medicamente antiinflamatoare și antitermice, pentru minori și adulți. Intenționăm chiar ambalarea unor kituri de urgență pentru mame și copii.
Intră acum pe site-ul farmaciasociala.ro sau sună la numărul 0769-041200 pentru a ajuta și tu refugiații prin Crucea Roșie Română Filiala Mureș!

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW