Poveste irlandeză, din nou pe scena Naţionalului

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Naţional Târgu-Mureş invită iubitorii teatrului la o nouă reprezentaţie a spectacolului Poveste irlandeză, o feerie în regia Oanei Leahu. Unul dintre cele mai de succes spectacole din ultimele stagiuni, Poveste irlandeză va fi jucat miercuri 18 ianuarie 2017, ora 19.00, la Sala Mare.

Pentru a fi fericiţi, oamenii trebuie să găsească o cale de a intra în acord cu aceste lumi şi cu propriile suflete. Respectul, înţelegerea şi dragostea ne ajută să convieţuim într-o lume armonioasă, pare să ne spună spectacolul Oanei Leahu, în scenografia delicată a Rodicăi Arghir şi păpuşile construite de artistul plastic SIR, muzica lui Pedro Negrescu, coregrafia lui Hugo Wolff, pe un scenariu original, realizat după texte traduse de Sorin şi Monica Rusu.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziţionate de la casele de bilete (Casieria aflată la parterul Palatului Culturii, de marţi până vineri între orele 12.00 – 17.30 sau Casieria Teatrului, de luni până vineri între orele 9:00 -15.00) sau online pe site-ul www.biletmaster.ro.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.