Premieră TEROARE, la Sala Mare

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță premiera spectacolului TEROARE de Ferdinand von Schirach, traducerea Ciprian MARINESCU, în regia lui Bobi PRICOP, scenografia Nikola TOROMANOV.

Premiera va avea loc sâmbătă 15 septembrie 2018, de la ora 19.00, la Sala Mare. A doua reprezentație este programată duminică 16 septembrie 2018, de la ora 19.00, la Sala Mare.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Monica RISTEA, Theo MARTON, Richard BALINT, Elena PUREA, Mihai CRĂCIUN, Ale ȚIFREA, Laura MIHALACHE și
Ștefan MURA.
Din echipa spectacolului mai fac parte KACSÓ Judit-Andrea (asistent de regie), Denisa BERCEANU (asistent scenografie), Stelian CHIȚACU (regizor tehnic) și Laura MOLDOVAN (sufleur).

Avionul de pasageri LH 2047, cu 164 de pasageri la bord, este deturnat de un terorist către un stadion cu 70.000 de oameni. Pilotul de vânătoare Lars Koch încalcă ordinul superiorului său și doboară avionul, pentru a-i salva pe spectatorii aflați pe stadion. Ar trebui el condamnat pentru crimă? Scena teatrului devine un tribunal, iar voi sunteți jurații care alcătuiesc instanța. La sfârșitul procesului va trebui să votați, iar decizia voastră va determina finalul spectacolului. Este maiorul Lars Koch vinovat sau nu? Este uciderea persoanelor nevinovate permisă în cazuri extreme? Pe pagina web terror.theater poți vedea cum au votat deja spectatori din toată lumea în cazul pus în discuție de piesa lui Ferdinand von Schirach.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului – de marți până vineri între orele 9:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, tel: 0365.806.865 – , iar din data de 11 septembrie 2018 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 și 17:30, tel: 0372.951.251. Bilete și abonamente online: www.biletmaster.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.