Premii pentru mureşeni la lupte libere

racotan-cupa-romaniei

Cupa Romaniei-juniori

In perioada 4-5.11.2016. Bucuresti a fost gazda Competitiei Cupa Romaniei la lupte rezervat categoriei de varsta juniori.La acest concurs au fost prezenti luptatori din toata tara insumind 170 de competitori la fete si baieti.
Dintre sportivii Clubului Sportiv Scolar cel mai bine sa clasat Racotan Tudor la categoria 74 de kg care a ocupat locul III.Rezultatul sportivului antrenat de profesorul Fazakas Csaba este si mai valoros datorita faptului ca Tudor este inca la virsta de cadeti, el concurind cu adversari mult mai in varsta ca el.

biro-krisztian-moldova

Campionat International-copii

In perioada 4-5.11.2016. patru luptatori din cadrul CSS Tg Mures sau deplasat la Nisporeni din Republica Moldova la o competitie foarte importanta cu o participare valoroasa, la aceasta competitie participind sportivi din Belarusia, Ucraina, Rusia, Romania si tara gazda Moldova.
Dintre sportivii antrenati de Fazakas Csaba si Dragos Vlad cel mai bine s-a clasat Biro Krisztian care a ocupat locul II la categoria 53 de kg. Krisztian iata isi comfirma valoarea, el cucerind in ultima luna in afara de acest trofeu si titlul de campion national si locul III la Campionatul Balcanic.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.