Premiul Guga-Bioeel 2018 pentru cel mai apreciat actor al anului

Miercuri, 4 aprilie 2018, la finalul premierei spectacolului IVANOV, a fost acordat Premiul Guga-Bioeel 2018 pentru cel mai apreciat actor al anului, la Compania Liviu Rebreanu.
Astfel, premiul i-a revenit actorului DAN RĂDULESCU, căruia i s-a înmânat un trofeu realizat de artistul Gyarmathy János și un premiu în bani în valoare de 1000 de euro oferit de către firma BIOEEL reprezentată de domnul Albert Attila.
În stagiunea actuală îl puteți vedea pe actorul Dan Rădulescu în următoarele spectacole: Ivanov de A.P. Cehov în regia lui Claudiu Goga, Tatăl meu, preotul de Gabriel Sandu în regia Letei Popescu, Capu’ de bizon de David Mamet în regia lui Theodor-Cristian Popescu, Bulgakov 17 (după Maestrul și Margareta de Mihail Bulgakov) în regia lui Bocsárdi László, Supernove de Alexandra Pâzgu în regia lui Radu Nica, O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie după I.L. Caragiale în regia lui Gavril Cadariu, Soț de vânzare de Mihail Zadornov în regia lui Csaba Varga, Steaua fără nume de Mihail Sebastian în regia lui Erwin Șimșensohn, Portughezul de Zoltán Egressy în regia lui Kincses Elemér, Școala nevestelor de Molière în regia lui Cristi Juncu, Cloaca de Maria Goos în regia lui Theodor-Cristian Popescu.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.