Preșcolari, în fața „secretelor” poliției

Cu ocazia zilei de 25 martie, Ziua Poliţiei Române, oamenii legii din Luduş au organizat diferite activităţi.
Astfel, două grupe de copii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1, înv. Stîna Paula şi de la Școala Gimnazială „Ioan Vlăduţiu, înv. Bordan Ana, au avut prilejul de a vedea o parte dintre dotările Poliţiei, de la autospeciale, la tehnică de intervenţie.
Înarmaţi cu o mulţime de întrebări, micuţii spectatori au aflat o parte dintre secretele meseriei de poliţist, au stat de vorbă cu eroii lor în uniforme, au învăţat cum se face amprentarea şi cum sunt identificaţi infractorii în baza amprentelor găsite la locul faptei, cum funcţionează o staţie de emisie-recepţie dintr-o maşină de poliţie, dar şi care este rolul unui câine de urmă într-o intervenţie a oamenilor legii.

Avansați în grad

Tot cu ocazia Zilei Poliţiei Române au fost avansaţi în grade superioare, la termen, 1 ofiţer şi 10 agenţi de poliţie. Au devenit agenţi şefi de poliţie Bercea Ovidiu Marin şi Iacob Ioan Călin. Au primit gradul de agent-şef adjunct, Gyarmati Tiberiu şi Grama Emil Ioan.
Au avansat la gradul de agent principal, Pop Victor Marian, Bocşa Nicolae Cosmin, Tot Paul Mihai, Hădărig Daniel Crăciunel, Katona Robert şi Iurian Cristian Stefan.
Ultimul, dar nu cel din urmă, a fost Frandeş Leonid, adjunctul comandantului Poliţiei Oraş Luduş, care a fost avansat la gradul de comisar. în direct, de ESPN.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.