Prima carte de branding medical lansată la Tg.Mureș

Va invitam la evenimentul de lansare a primei carti din Romania despre construirea brandului personal in medicina: “Cine esti tu, doctore?” semnata de dr. Nicolae-Iordache IORDACHE si Olivian BREDA.

Evenimentul va avea loc pe 11 aprilie la Centrul Integrat de Medicina Dentara din cadrul UMF Targu-Mures, Amfiteatru, intre orele 15.00-17.00

“Cine esti tu, doctore?” exploreaza conceptul original de brand de doctor propus de autorul Nicolae-Iordache Iordache pentru a sintetiza adaptarea instrumentelor si tehnicilor de branding personal de catre industria medicala. Cartea propune solutii moderne pentru medicii care nu au fost formal instruiti in sfera de business, dar care trebuie sa faca fata regulilor jocului unui mediu profesional din ce in ce mai competitiv.

„Prin intermediul cartii „Cine esti tu, doctore?” dorim sa-i identificam pe acei medici progresisti care doresc sa isi construiasca prin forte proprii o cariera si o reputatie solida. Vrem ca ei sa inteleaga de ce ii apreciem si cum ar putea face mai mult bine in comunitatile in care activeaza, iar apoi sa ii incurajam sa ii „infecteze” si pe cei din jurul lor cu entuziasm, incredere, pricepere si onoare. Acesti medici vor fi ambasadorii a ceea ce noi am numit „revolutia halatelor albe”, o miscare silentioasa, dar care ar produce cea mai semnificativa schimbare in sistemul medical romanesc din ultimii 25 de ani” a declarat autorul dr. Nicolae-Iordache IORDACHE.

La lansarea volumului vor participa mai multe personalitati ale vietii medicale muresene, reprezentanti ai industriei farmaceutice, ai autoritatilor locale din domeniul sanitar si ai mass media. Vor lua cuvantul:

· conf.dr. Corina Ureche, specialist in alergologie

· prof.dr. Mariana Pacurar, decanul Facultatii de Medicina Dentara

· dr. Remus Sipos, Presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Mures

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.