Prima oară când te cheamă la ea? 3 Greșeli de evitat când vine clipa cea mare cu o nouă parteneră

V-ați cunoscut la concertul de sâmbăta trecută, v-ați plăcut din prima și ați decis că, dacă tot aveți atât de multe în comun, nu ar fi rău să schimbați numerele de telefon și să păstrați legătura? După câteva ieșiri în oraș, tu deja te-ai aprins după ea și abia aștepți să petreceți o noapte fierbinte împreună. Dar tu ești un gentleman, nu vrei să pari nici prea amorezat, nici insistent, așa că vei aștepta să facă ea pasul cel mare. Când vine mult așteptata zi și după obișnuita ieșire în oraș te invită să urci la ea acasă, trebuie să fii cu toate temele făcute pentru a vă putea bucura amândoi de o noapte de neuitat.

Chiar dacă ai mai trecut prin așa ceva, de mai multe ori, din cauza emoțiilor prea puternice și a excesului de zel există șanse mari ca lucrurile să nu decurgă așa cum ți-ai dori.

La ce trebuie să fii foarte atent când îți face propunerea fierbinte

1. Nu te năpusti asupra ei

Așadar, ați ajuns la ea, vă faceți confortabili, desfaceți o sticlă cu vin și începeți să mai povestiți despre una, despre alta. Până aici, toate bune și frumoase. Pentru ca totul să rămână așa, fă tot posibilul și păstrează-ți răbdarea până la primele ei semnale. Este adevărat, femeilor le plac bărbații cu inițiativă, dar acum ești pe teritoriul ei și ea trebuie să te invite în dormitor. Așa că, în niciun caz nu sări pe ea ca un tigru înfometat la gâtul unei căprioare. Doar merită așteptarea, nu?

2. Nu te grăbi

Așteptai acest moment cum așteaptă un copil prima zi de Crăciun ca să deschidă cadourile de sub brad. De ce te-ai grăbi tocmai acum? Păstrează o atitudine relaxată, lasă lucrurile să decurgă în mod natural și nu te precipita pentru a nu strica o seară promițătoare. În plus, dacă ești agitat și nerăbdător îi vei transmite și ei starea ta de nervozitate și vă veți simți amândoi inconfortabil. Cu cât luați lucrurile mai ușor, cu atât prima voastră noapte va fi cu adevărat memorabilă.

3. Nu o speria cu fanteziile tale

Prima noapte intimă dintre voi trebuie să fie una deosebită, fără surprize neplăcute. Întâi trebuie să vă descoperiți unul altuia trupurile, să vă obișnuiți unul cu celălalt și să descoperiți ce vă provoacă plăcere. Dacă începi să-i povestești de fanteziile tale cu partide de amor în grup, jucării sexuale pentru cupluri sau alte astfel de lucruri considerate tabu de unele femei, s-ar putea ca seara voastră să nu se termine bine. Dacă sunteți compatibili în dormitor și continuați relația, aveți destul timp să experimentați și altfel de jocuri în pat, dar nu-i face propuneri indiscrete la prima experiență.

Gata, acum ești pregătit să îți impresionezi noua parteneră așa cum nici un alt bărbat nu a mai făcut-o! Ea va fi, cu siguranță, copleșită de bunele maniere pe care le ai și de răbdarea pe care ai decis să i-o aloci într-o seară atât de importantă pentru amândoi. Nu uita să alegi tu vinul când vine marele moment. 

sursa foto: shutterstock.com

Comentează cu Facebook