Prima premieră a Companiei „Tompa Miklós”

Prima premieră a Companiei „Tompa Miklós” în anul 2017, spectacolul FRUMOS / SZÉP de Jon Fosse, în regia lui Adi Iclenzan, a fost prezentat în Sala Mică a Teatrului Național Târgu-Mureș.
Adi Iclenzan a absolvit, în anul 2008, Universitatea de Artă din Târgu Mureș la Departamentul Teatru, secția regie. De atunci a regizat mai multe spectacole la diferite teatre, în cea mai mare parte independente și doar texte dramatice contemporane, printre care la Brașov și Iași, dar nici scenele târgumureșene nu-i sunt necunoscute. A montat la Teatru 74 (teatru independent), la Universitatea de Arte, Teatrul Studio, iar în anul 2013 a pus în scenă cu actorii Companiei Liviu Rebreanu, Teatrul Național Târgu-Mureș piesa Forma lucrurilor de Neil LaBute.
Cu această ocazie montează la Compania Tompa Miklós a Teatrului Național Târgu-Mureș, textul FRUMOS / SZÉP al dramaturgului norvegian contemporan Jon Fosse, care va fi prezentat în premieră absolută în limba maghiară în traducerea lui Zsófia Domsa.
Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: András Korpos, Miklós Levente Ördög, Orsolya Moldován, Annamária Biluska și tinerii Krisztina Barabás și László Nagy.
Decor-costume: Bogdan Spătaru, muzica: Imre Vizi, asistent regie: Franciska Keresztes.
Următoarele reprezentații vor avea loc: joi 12, miercuri 18, și marți 31 ianuarie, toate la ora 19:30, în Sala Mică a Teatrului Național Târgu-Mureș.

Biletele se pot procura la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii (luni-vineri orele 12:00-17:30), la caseria din incinta Teatrului Naţional Târgu-Mureş (luni-vineri orele 9:00-15:00 şi înainte de spectacol), și online pe www.biletmaster.ro

Spectacolul jucat în limba maghiară este supratitrat în limba română.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.