Primul clopoțel în școlile mureșene!

 

O întreagă ediție a săptămânalului Punctul este dedicată începerii noului an școlar. Opinia subsemnatei exprimă gândurile celor care  au fost cândva sau abia azi trec pragul școlii pentru prima oară. Detalii în pagina 1.

Pagina 2 anunță laureații Punctului ALB respectiv NEGRU, începerea reparațiilor pe Podul Mureș, fără să fie afectată circulația pe pod și concertul greilor de la fostul Cenaclu Flacăra.

”Mult zgomot pentru renovarea Liceului Bolyai” este titlul articolului subsemnatei despre concluziile unei conferințe de presă și imagini luate la fața locului, în plin șantier de reabilitare a liceului. Detalii în pagina 3.

Problemele din școlile județului sunt prezentate în articolul semnat de Vasile Dancea. Detalii în pagina 4.

De la Luduș transmite Ioan A. Borgovan. Rezultatele de la Clubul Sportin Luduș, școlile pregătite pentru noul an școlar și știrile care pun punctul pe i le găsiți în pagina 5

Bazinul Olimpic de la Complexul de Agrement” Mureșul” pregătit pentru înotători. Detalii în pagina 6.

De la Roma Antică via Tîrgu Mureș până la Târnăveni este articolul subsemnatei despre un eveniment de marcă al executorilor judecătorești cu lansare de carte și dezvelirea unui bust la Târnăveni. Detalii în pagina 7.

Primul tractor 100% românesc este fabricat la Reghin. La IRUM, condus de Mircea Oltean. Detalii în pagina 8.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu. Tot despre începerea anului școlar, dar și despre ajutoare din Slovenia pentru copiii rămași orfani în urma accidentului din țara vecină. Detalii în pagina 9.

De la Sighișoara aflăm despre pregătiri pentru noul an școlar, urarea primarului adresat elevilor cu această ocazie, precum și alte noutăți din municipiu. Detalii în paginile 10 și 11.

Cei care sunt interesați de achiziționarea unor bunuri scoase la licitație au la dispoziție anunțurile executorilor judecătorești în pagina 11.

 

Lectură Plăcută!

E.M.

Comentează cu Facebook