fbpx

Principii corecte în finanțarea sportului târgumureșean

”Finanțarea 💰 sportului ⚽️ târgumureșean se va face de acum înainte pe principii corecte, având acces toate cluburile sportive de pe raza municipiului. Clubul Sportiv Municipal va prelua și administra toate bazele sportive 🏟️ ale municipalității.” anunță primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán.

”Își va reduce personalul cu aproximativ 50% (situație impusă de procesul de reorganizare și datoriile acumulate, care vor trebui achitate), având rol de liant între sportul de masă și cel de performanță. Identitatea sportivă a Târgu Mureșului trebuie salvată și reconstruită pe un plan pe termen lung, alcătuind o structură sănătoasă la toate ramurile sportive active 🤾‍♂️, cu participarea și colaborarea tuturor structurilor sportive școlare și private, explică primarul.”

Pentru că ”Trebuie să existe o strânsă legătură între sportul de masă ⛹️‍♂️ și cel de performanță 🏊, pentru a sprijini sportivii în toate etapele de formare și de dezvoltare spre performanță. ​Dorim ca tinerii noștri campioni 🤸‍♀️ să nu mai fie nevoiți să plece la alte cluburi din țară, ci să aibă șansa de a performa (și) acasă, ”conchide în postarea sa de pe pagina de socializare, Soós Zoltán.

Comentează cu Facebook