Prins cu ajutorul camerelor de supraveghere

camera

În data de 15.11.2016, în jurul orei 16.00, organele de Poliție Rutieră din cadrul I.P.J. Mureș au fost sesizate cu privire la faptul că pe str. Gheorghe Marinescu din Tîrgu Mureș a avut loc un accident de circulație, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, iar biciclistul implicat în eveniment a părăsit locul producerii accidentului.
Efectivele Poliției Locale aflate în teren au fost informate prin dispecerat cu privire la producerea evenimentului, desfășurându-se în acest sens activități de verificare și investigații.
În urma vizualizării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din cartierele Cornișa și 7 Noiembrie, care sunt racordate la „consola video” instalată în dispeceratul propriu al Poliției Locale, s-a reușit obținerea unor date operative cu privire la autorul accidentului rutier. În scurt timp acesta a fost identificat de către lucrătorii Poliției Locale, condus la sediul instituției, unde ulterior a fost predat pe bază de proces-verbal, împreună cu materialul probator, organelor de poliție rutieră competente în vederea continuării cercetărilor.
Mulțumim pe această cale pentru colaborarea și sprijinul acordat agenților economici din zona de referință, în demersurile de identificare a autorului implicat în eveniment.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.