Privo ridică ștacheta

SA INTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Deschis la sfârșitul anului trecut de tânăra antreprenoare Adina Plopeanu ca o afacere de familie, ansamblul hotelier Privo îmbină într-un mod original diferite spații de cazare, clasificate la patru și cinci stele, ca urmare a unei investiții de 7 milioane euro. După deschiderea „soft opening” din octombrie 2013, săptămâna trecută a avut loc deschiderea oficială a hotelului Privo.
În peisajul pieței hoteliere din Tîrgu Mureș, care numără peste 800 de camere clasificate la două, trei și patru stele, ansamblul Privo – compus din hotelul Privo (40 de camere), o clădire nouă cu arhitectură futuristă și Vila Csonka (6 camere), o clădire istorică în stil Art Nouveau, ambele amplasate într-un parc de 3.500 mp – poartă o notă distinctivă de originalitate.
„Proiectul Privo a început în urmă cu 5 ani, având la bază necesitatea unei noi abordări a ofertei turistice locale și este un nou concept la standarde internaționale cu servicii exclusiviste. Este o afacere de familie, ca și celelalte pe care le avem, iar rezultatele obținute până acum mă îndreptățesc să cred că vom realiza anul viitor o cifră de afaceri de circa 900.000 euro. Spiritul antreprenorial l-am moștenit de la tatăl meu, Emil Morariu”, spune Adina Plopeanu. Tânăra antreprenoare deține împreună cu soțul ei mai multe afaceri, printre care compania de construcții, Construct Mapcom, clădiri de birouri și un parc logistic, toate în orașul Tîrgu Mureș. La rândul său, omul de afaceri Emil Morariu este unul din cei șase foști acționari ai fabricii de bere Bere Mureș, achiziționată în 2008 de compania Heineken, pentru suma de 150 milioane euro.“Privo este visul copiilor mei și sunt mândru că am putut participa la realizarea lui. Cred în acest proiect și sper că toți oaspeții care ne vor trece pragul să simtă acest lucru”, spune Emil Morariu.
Hotelul Privo este un refugiu minimalist pentru business și relaxare, unde designul propune un dialog cald și primitor cu ansamblul istoric format din hotelul modern, Vila Csonka și parcul cu o suprafață de 3.500 mp. Arhitectura și amenajarea noii clădiri a hotelului au fost gândite minimalist, cu suprafețe calme și întinse. O serie de materiale naturale și high-tech, cum ar fi piatra, betonul aparent, sticla, serigrafiile sau corianul accentuează dialogul contemporan cu spațiul originar. Restaurantul, enoteca, sălile de conferințe și spa-ul sunt câteva dintre elementele prin care hotelul caută să ofere oaspeților simbioza perfectă între muncă și relaxare.
Simbol al conceptului Privo, vizibil din toate spațiile interioare, Vila Csonka, în stil Secession marchează dialogul dintre vechi și nou. Celebrul artist fotograf Géza Csonka a construit la începutul secolului XX această casă, una dintre puținele clădiri Art Nouveau ale orașului. Restaurată în perioada 2011- 2013, Vila Csonka reprezintă nucleul în jurul căruia a fost construit noul hotel și poate fi admirată din toate holurile interioare ale hotelului. Mobilată cu piese originale Thonet și Art Deco recondiționate, cu o vechime de peste 100 de ani, vila dispune de trei camere matrimoniale și trei apartamente deluxe cu acces direct din recepția hotelului, fiecare dintre acestea având un design unic.
„Pentru anul 2014 ne propunem să realizăm un grad de ocupare mediu de 45% și o cifră de afaceri care să depășească 700.000 euro. De la deschiderea “soft opening” din octombrie 2013 am constatat oportunități de creștere a pieței hoteliere de 4 și 5 stele, pe care dorim să le valorificăm  și să devenim  lider de piață pe acest segment. Pentru anul 2015 estimăm creșterea indicatorilor economici cu un procent de 12-15% pe care îi vom realiza  prin consolidarea și standardizarea conceptului PRIVO, precum și promovarea la nivel național și internațional”, spune Otilia Demian, Director of Business Development al ansamblului Privo.
Hotelul Privo a fost desemnat câștigătorul premiului “Special Architectural Concept”, în cadrul Galei Premiilor de Excelență ce a avut loc pe 22 mai 2014. Cea de-a șaptea ediție a evenimentului Hotel Tourism&Leisure Investment Conference 2014 a fost organizată de Evensys și a fost găzduită de JW Marriott Grand Hotel din București. De asemenea, pe 12 iunie a.c., Hotelul Privo a fost declarat câștigător la Viena, la concursul LIFE CHALLENGE 66 – Fațada europeană a anului, la secțiunea proiecte nerezidențiale.
Despre Hotelul PRIVO
Hotel PRIVO: 40 de camere și apartamente, restaurant cu capacitate de 160 locuri, 3 săli de conferințe (120/60/14), lobby-bar, terasă, cramă, centru SPA.
Vila Csonka: 6 camere și apartamente clasice, mobilate în spiritul anilor 1900
Contact: Gheorghe Doja 27, rezervari@hotelprivo.ro, 0365-424.442

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.