Profi ajută prin angajări

PROFI ofera o mana intinsa celor care, fortati de imprejurarile actuale, intra in somaj tehnic. Discutii cu mai multi retaileri nealimentari in vederea preluarii unei parti din salariatii pe care acestia ii disponibilizeaza se poarta deja, dar reteaua este gata sa extida lista firmelor eligibile. 

“Facem pregatiri pentru perioada urmatoare, cand ne asteptam sa ne marim considerabil efectivele deoarece acum misiunea noastra principala nu mai sunt afacerile, ci sa actionam ca o organizatie privata care hraneste populatia,” a declarat Pawel Musial, directorul general in exercitiu al magazinelor PROFI. “Cu aceasta ocazie, le multumim angajatilor nostri din magazine si depozite pentru prezenta lor profesionista si curajoasa in prima linie a confruntarii cu noul virus, caci munca lor nu se poate face de acasa.”

Cu peste 1200 de magazine si 18.000 de angajati in mai bine de 500 de localitati, in multe dintre ele fiind singurul retailer alimentar, PROFI se afla in situatia de a fi retea care sa isi poata asuma o astfel de misiune la nivel national.

De aceea, PROFI se pregateste din toate punctele de vedere pentru a onora acest rol. Mai mult deca atat, apeleaza la sprijinul autoritatilor de la toate nivelurile ca, prin coordonarea cerintelor si mesajelor, sa faciliteze indeplinirea acestei misiuni din perspectiva aprovizionarii, transportului marfurilor si al angajatilor, ca si din cea a firmelore care prin produsele si serviciile lor fac posibila functionarea in conditii bune a retelei, a retailului alimentar in general.

Comentează cu Facebook