Program modificat la marile magazine din Târgu Mureș

Conform Ordonanței Militare nr.2/ 21.03.2020 și având în vedere situația epidemiologică curentă, magazinele Centrului Comercial vor rămâne închise pentru o perioadă nedeterminată, cu excepția farmaciilor și a magazinelor alimentare care vor funcționa în continuare.

Vă rugăm să utilizați doar cele 2 intrări din fața Auchan pe durata condițiilor excepționale de funcționare.
Vom continua să comunicăm prin social media și pe website-ul nostru, așadar vă rugăm să ne urmați pentru noutați.
Vă dorim tot ce e mai bun în această perioadă dificilă.
Sperăm că această situație inconfortabilă se va termina curând și vă vom putea primi din nou in centrul nostru comercial fără limitari.

AUCHAN8-21
SENSIBLU10-20
ANIMAX12-20
VITAMIX9-21
HELP NET9-21

Siguranta clientilor si a angajatilor este prima noastra prioritate si de aceea, incepand de astazi, magazinele PROFI isi scurteaza programul de functionare. Acesta devine 8:00-20:00 in intreaga tara, exceptie facand zonele in care autoritatile locale impun un program mai redus. Magazinele care aveau program non-stop se conformeaza si ele noului program.

Pentru un maxim de protectie, angajatii magazinelor PROFI vor lucra in schimburi de cate 12 ore. Astfel, cei care incheie un schimb vor reveni la lucru doar dupa o zi de pauza, timp in care spatiul a fost integral dezinfectat pentru a evita transmiterea vreunui pericol de la o tura la alta.

Noul program prevede si facilitati pentru persoanele in virsta de peste 60 de ani, precum si pentru medicii si personalul MAI care, prezentand un document de identitate sau o legitimatie de serviciu au acum prioritate la casele de marcat.  

Comentează cu Facebook