Proiectul umanitar „Împreună schimbăm destine!”  revine în județul Mureș

 

 

În perioada 1-9 aprilie în municipiul Tîrgu Mureș, în localitatea Sântana de Mureș și în satul Nazna se va implementa proiectul umanitar „Împreună schimbăm destine!”. Evenimentul este organizat de Asociația „Asinet&Nairat Tîrgu Mureș, în parteneriat cu ONG uri, sponsori, persoane fizice care se vor implica în proiect.

Prin acest proiect organizatorii își propun adunarea de alimente neperisabile, prin donații/sponsorizari făcute de diverși agenți economici și distribuirea acestora către persoanele vulnerabile din Tîrgu Mureș și din județul Mureș, pe baza evaluărilor efectuate de o comisia formată din reprezentanții organizațiilor implicate în proiect, precum și în baza unor date primite de la diverse instituții.

„Sprijinim prin proiectele noastre, persoanele in nevoi sau grupuri dezavantajate prin programe sau proiecte sociale. În același timp, atragem atenția opiniei publice asupra nevoilor existente în aceste categorii sociale.  Oferind pachete pentru un număr de 200 familii cu copii având grave dificultăţi financiare , vom oferi pachete constând in alimente și produse de igiena in cadrul Proiectului Umanitar  “Împreună schimbăm destine!”, spun organizatorii.

Mai multe detalii aici: https://asociatiaasinednaiardmures.blogspot.ro/.

 

 

 

Comentează cu Facebook